Keresés a bubb.hu oldalakon:
Családtervezés, terhessség

Családtervezés, terhessség

A szülés előjeleiSzülés előtt és után - A szülés jelei, előjelei - A szülés várható időpontja - Apás szülés és Vízben szülés - A terhesség alatti vizsgálatok - Mit kell tudni a szülésről?
a szülés előjelei
A terhesgondozás jelenlegi gyakorlataMed4you-Dr.Belics-Doki a nőknek!
Med4you, Dr.Belics, dr.belics, Dr. Belics Zoran, nőgyógyász, nőgyógyászat, nőgyógyászati vi
A terhesség legyen inkább várandósságA baba és a mama kötődése a legősibb és legerősebb kötődés, ami létezik, nem csupán a baba születésétől kezdve, de már a fogantatás pillanatától. A baba úgy éli le születése előtti háromnegyed évét, hogy folyamatosan hallja a mama szívdobogását, valamint a mama környezetében lévő zajokat. A kismama nézőpontjából is igen meghatározó élmény a terhesség, hiszen olyan dolgokat tapasztal meg saját szervezetén keresztül, melyek kizárólag várandós állapotban történhetnek meg, és ezeket a történéseket szorosan összekapcsolja a születendő babával, illetve az anyaság érzésével. Ez az erős kötődés a baba és a mama között a legtöbb esetben akkor is fennmarad, amikor a baba már eléri a felnőtt kort. Igen sok feljegyzés született arról, hogy valakit érzelmi vagy testi trauma ért, és az édesanyja rövid időn belül érdeklődött, hogy mi történt, mivel ő is érzékelte a traumát.
terhesség, várandósság, terhesseg, varandossag, baba, szülés, babaszületés, vajúdás, kisma
Amit a terhességről tudni szeretnélAmit a terhességr?l tudni szeretnél, Terhesség hétr?l hétre, terhesség szakaszai, szülésre való felkészülés, fájdalomcsillapítás, Hasznos információk minden várandós kismama számára, terhes kalkulátor
terhesség, terhesseg, szülés, terhes, terhesség hétr?l hétre, szülés utáni, szules, szül
Ayurvédikus kismama masszázstanfolyamIndia ősi gyógyító és egészségmegőrző filozófiája az Ayurvéda: ayurvédikus masszázs oktatás, felnőttképzés, babamasszázs, ayurvédikus babamasszázs oktatói képzés, életmód tanfolyam,pontszerző továbbképzések, akkreditált
Ayurvéda, oktatás, masszázs, felnőttképzés,életmódtanfolyam, babamasszázs, babamasszázs ok
Babavárás: terhesség 1-40. hétBabavárás hétről hétre - könnyű terhesség 6in1 Pocifix párnával! Kényelem és biztonság kismama és a baba számára, szülés előtt és után.
terhesség hétről hétre, hétről hétre terhesség, babavárás, babavárás hétről hétre, h
Babaváró kivizsgálás - meddőség kezeléseA babaváró kivizsgálást ajánljuk a gyermekvállalásra készülőknek, azoknak, akik sokszor próbálkoztak, eredménytelenül, illetve akik szeretnék, hogy gyermekük egészségesen jöjjön a világra. A Babaváró kivizsgálás 11 különböző vizsgálatból áll, melyekből Ön egyértelműen megtudja, mennyire van felkészülve szervezete a gyermekének fogantatására, mi az oka a meddőségének, és személyre szabott terápiával a doktornő segít Önnek 100%-osan felkészíteni a testét a fogantatás csodájára.
család, meddőség, baba
Fogantatás segítő méhpempőTeherbeesés a Méhpempő segítségével, mely mind a Férfi mind a Női meddőséget képes megszüntetni, Teherbeesés méhpempő fogyasztásával.
fogantatás segítő méhpempő
Gólyacsalogató tippekBabát akarok, nem jön a baba, lelki ok, meddőség, szakértők, minden szükséges információ egy helyen.
babát akarok,szeghy krisztina,ha lelki ok miatt késik a baba,meddőség,termékenység,terhesség,
GyermekáldásTudatos fogantatás. Meddőség? Hosszú idő óta vársz a gyermekáldásra? Miért vetélsz el?
baba, tudatos fogantatás, gyermekáldás
Hagyományos méhpempő vásárlásHagyományos méhpempő vásárlás
méhpempő, virágpor, propolisz
Karrier és babaKarrier és baba: melyiket mikor? -
Készen állunk a babára?Honnan tudhatjuk, hogy készen állunk a családalapításra? Milyen kérdéseket kell átgondolnunk, mielőtt kisbabát szeretnénk? A válasz nem egyszerű, de az alábbi szempontok figyelembevételével könnyebb lesz dönteni arról, hogy mikor a
családalapítás, babatervezés, karrier, termékenység, párkapcsolat, nemi hormonok
Meddőség kezeléseDr. Fülöp István meddőségi szakember oldala a meddőség háttérbetegségeiről és azok kezelési lehetőségeiről.
meddőség, nőgyógyászat, terhesség
Megoldás férfi meddőségreProfertil ? klinikailag igazolt sperma növelés: a sperma mennyiség a spermiumok számának és a mozgékonyságának fokozása.
Profertil, férfi meddőség, sperma vizsgálat, sperma növelés, sperma mennyiség
Méhpempő hűtött kiszállítássalMéhpempő táplálékkiegészítő tiszta méhpempő vásárlás, a terhesség elősegítése méhpempővel, energia növelés és szervezet méregtelenítés tiszta méhpempő tápanyaggal.
méhpempő, tiszta méhpempő, méhpempő vásárlás, méhpempő terhesség, táplálékkiegészít
Méhpempő infók, tudnivalókMéhpempő energiafokozó immunerősítő antioxidáns, a tiszta méhpempő hatásai klinikai tanulmányok alapján, a termékenység fokozó méhpempő, méhpempő táplálékkiegészítő az egészségért.
méhpempő, tiszta méhpempő
Nem jön a baba? A meddőség okaiPároddal már hosszú ideje próbálkoztok, mégsem jön a baba? Ismerd meg a meddőség okait, hogy minél hamarabb kezelhesd a problémát!
gyerek,szovegescikk
Ovant kapszula hölgyeknekOvant kapszula hölgyeknek
meddőség, termékenység, ovant
Praktikus teherbeesési tanácsokTeherbeesési tanácsok 30 év felettieknek.
teherbeesés, terhesség, 30 felett, meddőség, lombik, inszemináció, spermium, ciklus, fogamzás
Prenatális apasági vizsgálatA DDC Laboratórium által végzett apasági vizsgálat segítségével eloszlathat minden esetleges kételyt a gyermek apjának kilétével kapcsolatban. Professzionális, hatékony és megbízható szolgáltatást nyújtunk mindenfajta DNS-vizsgálat területén, az apasági vizsgálatoktól a bevándorlási szabályozás által megkövetelt rokonsági igazolásokig. Pontos és megbízható DNS-vizsgáló eljárásaink során minden törvényszéki mintát kétszer tesztelünk, ami 100%-os megbízhatósághoz, tökéletes eredményhez vezet.
apasági vizsgálat
Terhességi kalkulátorTerhességi és ovulációs kalkulátor
terhesség, ovuláció, menstruáció
A Baba linkgyűjtő szerkesztője: ismeretlen

Baba

Üzenet a szerkesztőnek | Linkajánlás | Hibabejelentés | Médiaajánlat